Jdeme do voleb s číslem 3

14.09.2014 15:12

Jsme připraveni pro volby do městského zastupitelstva pod číslem 3.

 

     Po ukončení registrace kandidátních listin registrační úřad vylosoval čísla pro označení pořadí politických stran, politických hnutí, koalic politických stran a politických hnutí, nezávislých kandidátů, sdružení nezávislých kandidátů a sdružení politických stran nebo politických hnutí a nezávislých kandidátů na hlasovacím lístku pro volby do zastupitelstva příslušné obce. Do losovacího osudí bylo pro Ralsko vloženo 7 čísel a to tolik, kolik kandidátních listin pro volby do zastupitelstva našeho města bylo zaregistrováno v nepřerušené vzestupné řadě počínaje číslem 1.

Politické straně,  Komunistické straně Čech a Moravy  bylo vylosováno číslo  3.

 

     Číslice 3. odpovídá základnímu indoevropskému třídění času na minulost, přítomnost a budoucnost. Bez znalosti průběhu těchto tří fází v budování Ralska nelze vytvořit to, co chtějí všichni obyvatelé.

Vylosováním čísla tři, budou mít naši kandidáti jako životní číslo trojku a její vlastnost budou moci využívat po celé volební období. Trojka přináší mentální čilost a ustavičně činorodou mysl a zároveň jde i o číslo seberealizace. Naši kandidáti ovlivňovaní číslem tři tedy bývají buď tvořiví, s bohatou obrazotvorností, nebo vysoce inteligentní a často obojí. Ale ať už jejich nadání spočívá v čemkoli, vždycky se budou snažit být v kontaktu s lidmi, spolupracovat s nimi a využívat jejich i své vlastní energie k tomu, aby probudili a živili představivost všech kolem sebe.  

     Nejvýraznějším rysem lidí s trojkou, jako číslem do voleb městského zastupitelstva v Ralsku, je jejich schopnost komunikovat s druhými. Jsou „orientovaní na lidi“, pracují raději mezi lidmi a rádi jsou s nimi v každodenním kontaktu. Na způsobu kontaktu vcelku nezáleží a najdete je na nejrůznějších místech jako například při úpravě zeleně v našem městě, ve školách a školkách předávající své znalosti naší budoucí generaci, jako živnostníky v různých profesích. Na jednu věc se můžete spolehnout: Nikdy to nejsou nemluvní mrzouti, ze kterých máte dojem, že vám dělají milost, když vám odpoví na jednoduchou otázku.  Jsou vždycky přátelští a v dobré náladě, sem tam i trošičku drzí, ale každé setkání s nimi ve vás zanechá dobrý pocit a často vám budou ochotni pomoci i na vlastní úkor. Mají lidi opravdu upřímně rádi a vždycky si najdou čas na to, aby odpověděli na žert, nebo se zeptali, jak vám je a co potřebujete. Volební heslo "S LIDMI PRO RALSKO" není pro naše kandidáty s číslem 3 frází. V "PROGRAMU PRO BUDOUCNOST" neslibujeme hory s horákama, neslibujeme umělou zaměstnanost jen proto, abychom byli voleni, můžeme Vám však slíbit že s Vámi lidmi, občany našeho mladého města jsme schopni vytvořit zdánlivě nemožné.